Yamamay za ovaj Božić ponovno podržava udrugu SVE za NJU

Sv. Nikola u Douglas parfumeriji
4 prosinca, 2020
TIN FOOD AND WINE – Dođi, naruči, ponesi!
2 prosinca, 2020
DATUM NOVOSTI
06.10.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Yamamay za ovaj Božić ponovno podržava udrugu SVE za NJU i na taj način sudjeluje u podizanju svjesnosti među ženama o raku dojke te promovira važnost prevencije u otkrivanju ove zloćudne bolesti u što ranijoj fazi. Udruga SVE za NJU brine se o ženama oboljelima od svih vrsta karcinoma.

Kako i vi možete sudjelovati u ovom humanitarnom projektu? Uz minimalnu kupnju od 369 kn nadodajte 7 kn za YAMAMAY Božićnu kuglicu i podržite našu dobrotvornu akciju. Poklonite YAMAMAY Božićnu kuglicu i na taj način zajedno pomognimo onima koji trebaju našu pomoć.

Yamamay je u suradnji s Rocco Cerra, profesorom i specijalistom plastične kirurgije dizajnirao specijalan grudnjak koji će svim ženama olakšati postoperativnu fazu. Još prošle godine Yamamay je lansirao ‘INNERGY’ grudnjak bez žica koji je osmišljen na način da umanjuje trenje i stezanje oko same rane. Sam materijal je bakteriostatski i prozračan te izuzetno gladak i ugodan na dodir. ‘INNERGY’ grudnjak izrađen je od specijalne vrste poliamida te sadrži mineralni dodatak koji stimulira mikrocirkulaciju čime pomaže u zacjeljivanju rane i potiče regeneraciju samog tkiva.

Potražite poklon za sebe ili sebi drage osobe u Yamamay trgovinama, a sva donirana sredstva od kupljenih Yamamay Božićnih kuglica bit će uplaćena udruzi SVE za NJU koja pruža pomoć ženama oboljelima od raka. Više o radu Udruge pronađite na www.svezanju.hr


KategorijaNOVOSTI