WATCH CENTAR – Pozdrav Jeseni!

Mjesec satova u zlatarnici Zaks!
7 listopada, 2018
YAMAMAY – SEX AND THE CITY capsule kolekcija!
5 listopada, 2018
DATUM AKCIJE
do 07.10.2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Stiglo je još jedno godišnje doba u kojem bismo bili najsretniji kad bismo mogli kupiti sve one lijepe stvari koje nas gledaju sa stranica modnih časopisa i kad bismo voljeli od glave do pete biti u aktualnim trendovima. Nažalost, tu u priču ulazi stvarnost i suoči nas s činjenicom kako bi to bio možda ipak prevelik udarac za naš novčanik, te kako se jednostavno moramo ograničiti na onih nekoliko ključnih komada koji će se lako uklopiti u razne kombinacije i podići ih. Naš je savjet da ove jeseni uložite u novi sat ili dobar komad nakita, detalje koji čine razliku.

Kako bi ova jesenska investicija bila što podnošljivija za vaš džep, pripremili smo za vas jednu jesensku akciju. Od 5. do 7. listopada vam dajemo 20% popusta na satove Flik Flak, Galileo, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch i Timex te modni nakit Brosway i Guess. Popust možete iskoristiti u svim Watch Centar poslovnicama i na webshopu www.satovi.com, a isti vrijedi za sve vrste plaćanja. Akciju produžujemo i na 8. listopada, kada sve navedene brendove po sniženim cijenama možete kupiti putem našeg webshopa satovi.com.

Bilo da je vaš stil sportski, casual, elegantan ili nešto četvrto, ne sumnjamo kako ćete u našoj širokoj ponudi pronaći nešto baš za sebe. Opremite se za jesen svojim novim omiljenim modnim dodacima!
Čekamo vas!


KategorijaAKCIJE