SHOOSTER – SVI BULJE U MENE

DOUGLAS – Čarolija jeseni 1+1 GRATIS!
12 rujna, 2017
PULL&BEAR – 50% Međusezonska Promocija!
9 rujna, 2017

Alex Milinković u posljednje vrijeme ima neki čudan osjećaj da je stalno netko prati. Baci oko zašto: https://youtu.be/Bqa6KPtAb4I Ne znamo jeste li u zadnje vrijeme primijetili u medijima, ali izjavila je da svi bulje u nju i da ne zna zbog čega. Sva je u panici. I dalje je radijska voditeljica i dalje trenira boks pa ne vjerujemo da je uzrok buljenju to što posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno trči. Ima i drugih koji trče pa nismo primijetili da svi bulje u njih. Jedino što nam pada na pamet jest da je sve to povezano sa Shoosterom, točnije s novim modelom tenisica koje nosi posljednjih dana. Riječ je o najnovijim tenisicama Adidas EQT, plavkasto-zelenkastim tenisicama s bijelim detaljima i full zanimljive teksture. Nama izgledaju atraktivno pa nas i ne čudi što su sve oči uprte u nju, točnije u njih. Nemoj joj to reći, pliz.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da će se epidemija buljenja pojačati. Naime, Shooster je pripremio hrpu modela te odlučio u optjecaj pustiti Viber stickere s očima kako bi svi koji kupe adidas EQT izazvali dovoljno pozornosti. Skini ih na: http://www.bit.ly/Shooster_Viber_stickers Nemoj se iznenaditi ako te počnu pratiti s mobitela, ekrana ili ako ih vidiš posvuda oko sebe. Ne, nisi lud.

Baci oko u Shooster trgovine ili na www.shooster.hr i sigurni smo da ćeš dospjeti u središte pozornosti jer je navodno u Shoosteru najveća koncentracija buljookih bića, ali i najatraktivnijih tenisica.


KategorijaAKCIJE
RADNO VRIJEME: 9–22 h