Pravila nagradnog natječaja: Mall slavi, Vi dobivate!

Popusti za Dan žena
7 ožujka, 2022
Dječji gastro event
3 ožujka, 2022
PROMOCIJA: "Mall slavi, Vi dobivate!"

PRAVILA PROMOCIJE

Nagradni natječaj „Mall slavi, Vi dobivate!“ ( u nastavku "promocija")

Članak 1.

Priređivač/ promotor promocije pod nazivom „Mall slavi, Vi dobivate!“ je Mejaši prvi d.o.o. , Josipa Jovića 93, Split. OIB: 49368232868

Članak 2.

Pravo na sudjelovanje: U promociji mogu sudjelovati svi stanovnici Republike Hrvatske u dobi od 18 godina i više. U promociji ne mogu sudjelovati direktori, menadžeri i zaposlenici firme Mejaši Prvi d.o.o.,  kao niti agencije ili druge tvrtke povezane s ovom promocijom. Ako imate bilo kakvih upita vezanih uz ovu promociju, obratite se na: Mejaši prvi d.o.o. , Josipa Jovića 93, Split.

Članak 3.

Promotivno razdoblje za ovu promociju započinje 4. ožujka 2022. i završava  6. ožujka 2022. Sve prijave moraju biti izvršene do 23:59 na datum završetka. Nakon datuma završetka promocije, zahtjevi/prijave više neće biti prihvaćeni.

Članak 4.

Kako sudjelovati:

Nagradna igra održava se putem Mall of Split Instagram stranice. Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre na postu za nagradnu igru zaprate Instagram stranicu Mall of Splita, kliknu like na Instagram  objavu Mall of Splita o nagradnom natječaju , te u komentar označe minimalno jednog prijatelja/prijateljicu. Jedna osoba može ostaviti više komentara.

Članak 5.

Nagrada za ovu promociju je poklon bon trgovačkog centra Mall of Split u vrijednosti 1.000,00 kn(tisuću kuna). Nagradu dobiva onaj tko ispuni sve zadane korake, a bit će izabran putem aplikacije za Instagram random comment picker.

Članak 6.

Proglašenje dobitnika nagrade održat će najkasnije 48 h od završetka roka za prijavu na nagradni natječaj. Dobitnici će biti objavljeni putem komentara na objavama na kojima se dodjeljuje nagrada.

Članak 7.

Dobitnici će biti kontaktirani direktnom porukom u inboxu radi provjere osobnih podataka i dogovora termina preuzimanja nagrade. Nagrada se preuzima u trgovini Desigual.

Nakon objave imena dobitnika, dobitnik je dužan javiti se u inbox Instagram stranice Mall of Split u roku od 24 sata i poslati osobne podatke. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici – prihvaćaju obvezu objave imena i prezimena za potrebe priređivača nagradne igre.

Članak 8.

Ograničenje od odgovornosti: Promotor nije odgovoran za sudionike koji sudjeluju u ovoj Promociji. Promotor nije odgovoran za unose koji nisu uspješno izvršeni zbog tehničke pogreške bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na, tehnički prekid web stranice ili pad web stranice). Promotor te agencije i tvrtke povezane s ovom Promocijom, neće biti odgovorne za bilo kakav gubitak, trošak ili štetu koja je proizašla iz nepažnje bilo koje osobe u svezi s ovom Promocijom ili prihvaćanjem ili korištenjem nagrade.

Članak 9.

Prenosivost i/ili zamjena: Nagrada nije prenosiva ili zamjenjiva i ne može biti mijenjana za gotovinu ili bilo koji drugi oblik naknade. Svaki sudionik je odgovoran za točnost unosa svojih podataka. Ako sudionik dostavi nepotpune ili netočne informacije, sudionik će izgubiti nagradu. Novac kao niti bilo koji drugi oblik kompenzacije neće biti isporučen. Nagrade su podložne raspoloživosti, a ako te stavke više nisu dostupne, firma Mejaši prvi d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo zamijeniti istu s alternativnom nagradom jednake ili više vrijednosti.

Članak 10.

Prodaja: nagrade se ne smiju prodavati za komercijalnu dobit na bilo koji način, uključujući, ali ne ograničavajući se na, internetske aukcijske web stranice. Ako promotor postane svjestan da je bilo koja osvojena nagrada dostupna za prodaju, kupljen ili prodan, promotor zadržava pravo odbiti priznati pravo na osvojenu nagradu.

Članak 11.

Ako se  iz bilo kojeg razloga ova promocija ne može provoditi prema planu, ili postoji neki razlog izvan kontrole Promotora/ Priređivača koji oštećuje ili utječe na administraciju, sigurnost, pravednost, integritet ili pravilno provođenje ove Promocije, Promotor može po vlastitom nahođenju otkazati, prekinuti, mijenjati ili obustaviti promociju, te uvjete ulaska ili poništiti bilo kakve pogođene stavke.

Članak 12.

Mejaši prvi d.o.o. zadržavaju pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji nije ispoštovao pravila nagradne igre.  Svaki pokušaj prijevare ili zloupotrebe bit će diskvalificiran, kao i pokušaj otkupa nagrada, automatiziranih unosa ili pružanja lažnih ili nepravilnih informacija. U slučaju bilo kakvog spora glede provođenja Promocije ili nagrađene nagrade, odluka Mejaši prvi d.o.o. je konačna.

Članak 13.

Zahtjevom za nagradu, sudionici potvrđuju da firma Mejaši prvi d.o.o.  može zadržati i ažurirati njihove podatke kao i podatke o adresi isporuke koje su bili dostavili, i to isključivo radi provođenja Promocije. Sudionici potvrđuju da Mejaši prvi d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve odgode u isporuci nagrada. Nakon primitka nagrade, prestaje sva odgovornost Mejaši prvi d.o.o. Ulaskom u ovu promociju, sudionici prihvaćaju da se osobni podaci dobitnika dostavljaju info pultu TC -a Mall of Split, isključivo kako bi se olakšala isporuka nagrade.

Članak 14.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi podaci i materijali koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, obzirom da su oni neophodni za odabir i kontaktiranje dobitnika, te provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja i objavu dobitnika nagrade. Svi koji sudjeluju u ovoj promociji prihvaćaju ove Uvjete korištenja i Politiku privatnosti. GDPR.

POLITIKA PRIVATNOSTI UVJETI KORIŠTENJA