ARGENTUM – ULTIMATIVNA KOLEKCIJA NAKITA I SATOVA ZA LJETO 2018.

SPRINGFIELD – Top komadi za plažu koje morate uloviti na popustu!
4 srpnja, 2018
FRODDO – Sezonski popusti do 40%
3 srpnja, 2018
DATUM AKCIJE
od 01.07.2018.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Nove linije modnih dodataka stigle su u sve srebrnarnice Argentum, potražite ih po cijenama nižim do 50%

Lepršave haljine savršeno se ljube sa srebrnim ogrlicama, narukvicama i minijaturnim visećim naušnicama te zajedno čine spoj iz modnog raja, a što se najbolje vidi u novoj kolekciji srebrnarnica Argentum koja savršeno podržava toliko traženu slojevitost u nošenju modnih dodataka, dirigiranu iz svjetskih modnih prijestolnica.

Osim nakita, za sve trendseterice u potrazi za modnim detaljima koji se mogu nositi tijekom ljetnih dana i noći, Argentum predstavlja i novu liniju Girl Only satova, pravog blaga za sve poklonice ljepote i praktičnosti. Nježnih ili vibrantnih nijansi, mladenački dizajnirani Go satovi oduševljavaju još od lansiranja na hrvatsko tržište, a svakom novom linijom postaju još draži suputnik svestranih modnih kombinacija.

U novim kolekcijama Argentum tako povezuje nakit i satove u jednu zajedničku priču koja ima sve karakteristike pravog ultimativnog vodiča za najatraktivnije ljetne modne odabire. Osim toga, kako bi nakit i satovi iz nove kolekcije postali pravi vladari za ljetnih morskih i gradskih šetnji, iz najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita i satova u zemlji stiže još lijepe vijesti: modni dodaci sada su dostupni po do -50% nižim cijenama, bez obzira na način plaćanja.

Stoga, požurite do najbliže srebrnarnice Argentuma i iskoristite ljetne popuste te razveselite sebe i svoje najbliže na najljepši mogući način.


KategorijaAKCIJE