Zoe Evolve i velika akcija u Polleo sportu

Desigual - Nove jakne - Mall of Split
Desigual – Nove bunde i jakne
26 listopada, 2020
Vampires Wife kolekcija - HM - Mall of Split
H&M Trgovina – The Vampires Wife kolekcija
22 listopada, 2020
DATUM NOVOSTI
22.10.2020.


RADNO VRIJEME: 09 -21 h


Zoe Evolve: kolekcija koja vas poziva da izađete iz svoje zone komfora!

Suočen s novonastalom situacijom, i Zoe je morao evoluirati i izaći iz vlastite zone komfora i upravo tamo je nastala Evolve kolekcija, inspirirana neustrašivim Zoe djevojkama:

Kao i uvijek, dok smo dizajnirali kolekciju, mislili smo na sve Zoe djevojke. Mislili smo na stvari i aktivnosti koje su odlučile raditi kad je svijet iznenada stao. I odmah smo znali... Znali smo da nisu posustale, da rade na sebi i razvijaju se tamo gdje je najbitnije - iznutra, baš kao i mi. Kad je vanjski svijet stao, okrenuli smo se onom unutarnjem kako bismo napredovali u vanjskome. I samo odjednom, ukazao nam se naziv kolekcije - tako jednostavan, a tako moćan i izazovan - Evolve.

Osim što je dizajnirana u novim i jedinstvenim uvjetima, velika novost u kolekciji jest prva Zoe linija donjeg rublja od organskog pamuka te prve tajice za trudnice. Također, dodatno je usavršen svaki rez i šav na sada već klasičnim elementima Zoe kolekcija - tajice, sportski grudnjaci, majice i haljine, koji dolaze s dosad najboljim dizajnom i najnovijim tehnologijama. Još jedna inovacija u Evolve kolekciji jest mogućnost kombiniranja svih elemenata. Naime, kolekcija dolazi s 4 glavne boje: vječna crna, mistična tamno-plava, nježna roza i ženstvena ljubičasta (plum). Ove se nijanse protežu kroz sve modele, zahvaljujući čemu imate potpunu slobodu stvaranja jedinstvenih vlastitih Zoe kombinacija. Upoznajte Zoe Evolve!

Velika akcija u Polleo Sportu!

Sve obožavateljice Zoe brenda zasigurno su s nestrpljenjem dočekale današnji dana jer u Polleo Sportu počinje pre-sale nove kolekcije! Riječ je o ekskluzivnoj, ali vremenski ograničenoj pretprodaji proizvoda iz nove kolekcije s popustima do čak 47%! Pre-sale traje od 15.10. do 01.11.2020..

Savršena udobnost u svim prilikama

Zoe Evolve kolekcija donosi evoluciju u sportskoj modi! Korištenjem vrhunskih materijala i poboljšanom kvalitetom izrade, nova kolekcija će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Istražite cijelu kolekciju i pronađite najdraže artikle koji će vam jamčiti savršenu udobnost na svakom treningu ili opuštajućim trenutcima u slobodno vrijeme, bilo da ih provodite kod kuće, u prirodi ili druženju s prijateljima.


KategorijaAKCIJE