KRUNA MODE – SINNER. BUDI ONO ŠTO JESI!

TWISTER – Kreativna Radionica 10.01.
8 siječnja, 2020
CCC – Finalni Zimski popusti!
2 siječnja, 2020
DATUM NOVOSTI
04.01.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


U potrazi si za zaštitnom skijaškom i/ili snowboard opremom koja će biti kvalitetna i stylish? Na pravom si mjestu jer je SINNER brand kojeg tražiš!

SINNER je brand skijaške/snowboard i ostale sportske opreme čija je misao od 1996. godine istražiti svijet kako bi se dobila inspiracija, pronašlo uzbuđenje, savladali izazovi i doživjeli čarobni trenuci koji pokreću njihovu neprestanu znatiželju. Sve njihove kolekcije započinju inspiracijom koju dobivaju iz osobnog životnog iskustva.

SINNER možeš pronaći u trgovini Kruna Mode.

Sinner je oduvijek predstavljao inovativnost, kvalitetu, performanse i stil. Prvo kao tvrtka za naočale sa sportskim sunčanim naočalama, a danas kao međunarodni lifestyle i sportski brend distribuiran u 24 zemlje širom svijeta.

U našoj SINNER ponudi možeš pronaći njihove ski/snowboard naočale, ski/snowboard kacige, ski/snowboard rukavice i ostale proizvode s kojima će tvoji praznici na skijanju biti još čarobniji!

GOGGLES (SKIJAŠKE NAOČALE)

SINNER nudi skijaške naočale za djecu i odrasle. Od osnovnih stilova do vrhunskih modela, poput Mohawka i Naudersa koji dolaze s besplatnim izmjenjivim staklima. Uz Sinner polarizirane SINTEC® i fotokromne TRANS + ® leće omogućena je najbolja vidljivosti na padinama tijekom zimskih aktivnosti.

· Olakšavajući učinak za oči, smanjuju naprezanje oka
· Povećavaju kontrast i percepciju dubine
· Smanjuju 99,9% reflektiranog odsjaja
· 100% UVA/B/C zaštita

KACIGE

Snježne SINNER kacige dizajnirane su kako bi bile sigurne i izvrsno pristajale, što jamči vrhunsku udobnost tijekom tvog zimskog sportskog putovanja. Svaki model SINNER kaciga ima svoje dodatne specifikacije kao što su: mogućnost podešavanja veličine, otvori za ventilaciju, podstava od flisa za udobnost i toplinu, brzi sistem za otpuštanje i otkopčavanje te integrirani izmjenjivi vizir.

RUKAVICE

Standardne rukavice i rukavice s palcem za savršeno pristajanje kako bi tvojim rukama bilo toplo i udobno. 100% vodootporne, otporne na vjetar i prozračne.

Ne boj se! Usudi se pobijediti sustav i živjeti! Živi izvan svojih granica i istražuj, smisao života nije u tome da slijediš pravila, već da ih prekršiš i da započneš s istraživanjem, da ugledaš svjetlo. Ne trebaš nikoga da ti govori tko si ili što si. Kreiraj svoja pravila – nemoj se pretvarati da si netko drugi! Budi svoj! Svi ostali su već zauzeti.

SINNER


KategorijaAKCIJE