Kolekcija za koju se moraš usuditi: Nova Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019!

WATCH CENTAR – TIMEX JE UVIJEK DOBRA IDEJA! POKLANJAMO 15% POPUSTA!

5 ožujka, 2019
PANDORA – DAN ŽENA U PANDORA PRODAVAONICAMA!
5 ožujka, 2019
DATUM NOVOSTI
proljeće 2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Dugo očekivana Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019 konačno je stigla u Replay trgovine i na službeni Replay Hrvatska webshop te je, kako se u fashion kuloarima i pričalo, uistinu drugačija od svega što te mogli očekivati.

Čini se da će Replay, kao I prije, biti predvodnik u kreiranju modnih trendova na našim ulicama i eventima te još jednom pokazati kako razbuditi „usnulu“ fashion scenu #musthave komadima, koji vas ne čine još jednim „modnim izlogom“ u nizu, već pojavama koje kroz modni izričaj odišu svoju personalnost.

Naime, ove sezone Replay predstava nove linije inspirirane cool kvartom Silverlake u Los Angelesu. Taj poznati kvart u LA-u svojevrstan je epicentar kreativnosti i raznolikosti koji su zajedno stvorili jedinstvenu simbiozu, čiji se izričaj ponajviše ostvaruje u modi, glazbi, kulturi i sportu.

U novim linijama možete pronaći raznolike teme koje će zadovoljiti svačiji modni ukus, no kao I uvijek, tražiti jedinstveni stil te ga učiniti još unikatnijim. Pa će tako ljubitelji crno bijelih kombinacija moći uživati u Black Holiday temi, dok će pobornici military looka svoju ekspresiju pronaći u Customized Icon temi, bogatoj detaljima, od prišivenih zakrpa, vezica pa sve do crnih leptira. S druge strane, gipsy I country motivi moći će se pronaći u našoj Paradise Cove temi, nazvanu prema okrugu u Malibu, a pravu poslasticu stiže I ljubiteljima Athelisure mode koji će svoje nove najomiljenije modne komade pronaći u Sport Deluxe liniji.

Svu ponudu iz nove Replay kolekcije Proljeće-Ljeto 2019 možete pronaći u Replay Hrvatska prodajnim mjestima ili putem Reverto webshopa. Također, novosti I fashion savjete možete pratiti na službenoj Facebook stranici I Instagram profilu.


KategorijaNOVOSTI