GULIVER – DRUGI VAL SNIŽENJA!

GALEB 1950 – 15% POPUSTA NA ČIŠĆENJE SVEČANIH HALJINA I ODIJELA
18 siječnja, 2018
TOMMY HILFIGER – Nevjerojatni Popust do 60%
17 siječnja, 2018
DATUM AKCIJE
2018


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Sada zaista nemate izgovora jer baš sve cipele koje ste željeli, modele kakve i najpopularniji high street brandovi uključuju u svoje nove kolekcije, sada su u sklopu velikog zimskog sniženja u Guliveru snižene do 70 posto! Salonke s upečatljivim blok potpeticama, modeli cipela sa zakovicama istaknutim sa svih strana ali i ultra moderne loaferice te čizme do koljena izrađene od prvoklasne kože - osim u ovoj nosit će se i sljedeće sezone.

Hrvatski dizajn dugoročne vrijednosti tako nikada nije bio dostupniji jer zahvaljujući omiljenom hrvatskom modnom divu sada je itekako moguće kupiti cipele koje ćete moći uklopiti u sve modne kombinacije po cijeni već od 288,00 kuna. Također, najtraženije čizme do koljena hrvatske proizvodnje izrađene mukotrpnim radom 40-ak hrvatskih majstora i djelatnika zaposlenih u poznatoj solinskoj tvornici obuće sada su dostupne po cijeni od 477,00 kuna – koliko god da to nevjerojatno zvučalo.

Ovim potezom Guliver slavi tri desetljeća tradicije, a kroz koju su zahvaljujući velikoj upornosti i inzistiranju na uporabi najkvalitetnijih materijala u proizvodnji nadaleko prepoznat brand.

Stoga, iskoristite drugi krug sniženja s popustima koji sežu do 70% i vrijede bez obzira na način plaćanja u svim Guliver poslovnicama diljem zemlje i na webshopu te se nagradite izuzetnim parom obuće po maksimalno sniženim cijenama. (Dobro je znati i da iako sezonska sniženja tipična za ovo doba godine kod mnogih drugih brandova ne uključuju nove kolekcije, u Guliveru su i svi modeli obuće iz kolekcije jesen/zima 2017. sniženi do 50%).


KategorijaNOVOSTI